Blog

Edudelta Onderwijsgroep

Zoek je een leuke school waar je de aandacht krijgt die je verdient? Een school waar je veel met de praktijk bezig bent, zodat je een vak leert waar je in je eigen omgeving mee aan de slag kan? Een school die met je meedenkt? Kies dan voor Edudelta College!

De Edudelta Onderwijsgroep is een bijzondere groep scholen, ieder met een eigen kleur en sfeer. Elke richting biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor werk of vervolgopleiding, voor persoonlijke groei en maatschappelijk succes.

De leerlingen, studenten en cursisten die al gekozen hebben voor het Edudelta College, zijn hierover erg tevreden. Dit blijkt uit de resultaten van landelijke onderzoeken zoals JOB(mbo) en LAKS(vmbo) en ook uit de contacten met de stagebedrijven

Edudelta Onderwijsgroep wordt gezien als een innovatieve onderwijsinstelling die de formule heeft gevonden om onderwijs op maat te leveren voor de leerlingen, studenten en cursisten. Een professionele organisatie met goed opgeleide medewerkers (docenten, ondersteunend personeel en management) die goed en gepassioneerd zijn in hun vak/professie en werken aan hun vakmanschap.